Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Mobile vain tuntui niin minun jutultani ja on sitä edelleenkin

Lisätty 10.01.2019

Olen ollut puhelinpäivystäjänä Kriisikeskus Mobilessa useita vuosia. Lähdin mukaan tähän toimintaan lehdessä olleen ilmoituksen innostamana. Se vain tuntui niin minun jutultani ja on sitä edelleenkin.

Opiskeluryhmässämme syntyi heti hyvä yhteishenki, yhteisöllisyys. Samoihin arvomaailmoihin perustuva eettisyys on edelleen kuvaavaa Mobilelaisille. Halu auttaa lähimmäistä, kuuntelemalla aidosti tuomitsematta ja kunnioittaen. Se on meidän tavoitteemme.

Saamme tueksemme lisäkoulutusta elämän eri alueilta. Esimerkiksi surutyöstä, eri kulttuureista, seksuaalivähemmistöistä jne. jotain mainitakseni. Olen ottanut tietoa vastaan avoimin mielin ja niin varmaan muutkin. Ja onhan se niin, että kun tietää enemmän, luulee vähemmän.

Työnohjaukset monta kertaa vuodessa ja parin kanssa päivystäminen antavat turvallisuuden tunteen ja pohjan illan päivystysvuoroon.

Yhteisissä tapaamisissa kesäretkillä, joulujuhlissa, teatterireissuilla ja koulutuksissa tuttavuutemme syvenee ystävyyssuhteiden tasolle. Aidot, samanlaisia arvoja arvostavat ystävät ovat kullan arvoisia.

Mobile on antanut minulle paljon.

Pirre
Vapaaehtoistyöntekijä