Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.
Palvelut

Kriisikeskuksen palvelut ovat maksuttomia, et tarvitse lähetettä, voit asioida nimettömänä ja palvelut ovat tarkoitettu kaikille kotikunnasta riippumatta

Verkkovastaanotto

Verkkovastaanotolla keskustelet kriisityöntekijän kanssa kasvokkain videopuhelun avulla. Tarvitset etävastaanottoa varten tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen, jossa on nettiyhteys, web-kamera ja mikrofoni. Työntekijä lähettää sähköpostilinkin, jonka kautta yhteys muodostetaan. Kuvapuheluina toteutuva verkkoauttaminen tapahtuu suojatussa yhteydessä. Yhteys on suojattu verkkopankkiyhteyksien tavoin. Verkkovastaanotolla voi asioida yksin tai puolison kanssa.

Jos haluat keskustella asioistasi luottamuksella, varaa aika soittamalla ajanvaraukseen, sähköpostilla tai jätä yhteydenottopyyntö. Ajan varaamiseen ei tarvita lähetettä. Voit ottaa yhteyttä yksin, pariskuntana tai perheenä. Palvelu on maksutonta, koska toimintaamme rahoittaa STEA.

Puhelinkeskustelu

Jos haluat keskustella asioistasi luottamuksella, varaa soittoaika soittamalla ajanvaraukseen, sähköpostilla tai jätä yhteydenottopyyntö. Työntekijä soittaa sinulle sovittuna aikana.


Lapset puheeksi

Miten lapsiperhearki sujuu? Oletko huolissasi lapsestasi? Koetko neuvottomuutta vanhemmuudessa? Askarruttaako jokin perheessä? Varaa oma aikasi maksuttomaan Lapset puheeksi -keskusteluun!

Ryhmätoiminta

Kriisikeskuksessa järjestetään vuosittain erilaisia ryhmiä.

Eroryhmä miehille
Löydä oma tarinasi® - ryhmä
Ryhmä lähisuhdeväkivaltaa tehneille miehille
Ryhmä lähisuhdeväkivaltaa kokeneille
Voimavaroja kuvista -ryhmä

Lisäksi voit hakeutua Suomen Mielenterveysseuran järjestämiin vertaistukiryhmiin!

Tukinet - Tukipisteesi netissä

Tukinetistä löydät palveluita, joiden tarkoituksena on ihmisen auttaminen, tuen tarjoaminen sitä tarvitseville ja kokemusten jakaminen. Tukinetin teemojen kautta voit tutustua sinua koskettaviin aiheisiin, osallistua kahdenkeskiseen chattiin, ottaa osaa ryhmäkeskusteluihin tai saada henkilökohtaisen tukihenkilön.

Uusparitoiminta

Uusperheneuvontaa uuspareille ja yksittäisille uusperheellisille aikuisille.

Uusperheneuvoja, kriisikeskusjohtaja Kati Kuusio ottaa vastaan uuspareja. Vastaanotolle voi hakeutua ilman lähetettä varaamalla ajan suoraan Katilta tai kriisikeskuksesta.