Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.
Palvelut

Kriisikeskuksen palvelut ovat luottamuksellisia, maksuttomia, et tarvitse lähetettä, voit asioida nimettömänä ja palvelut on tarkoitettu kaikille paikkakunnasta riippumatta

 

Asiakasvastaanotto

Asiakasvastaanotolla on lupa käsitellä vaikeitakin asioita yhdessä kriisityöntekijän kanssa. Keskustelu auttaa käsittelemään tapahtunutta sekä selviämään elämässä eteenpäin. Kannattaa hakea apua, jos omat voimat eivät tunnu riittävän.


Verkkovastaanotto

Verkkovastaanotolla keskustelet kriisityöntekijän kanssa kasvokkain videopuhelun avulla. Tarvitset etävastaanottoa varten tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen, jossa on nettiyhteys, web-kamera ja mikrofoni. Työntekijä lähettää sähköpostilinkin, jonka kautta yhteys muodostetaan. Kuvapuheluina toteutuva verkkoauttaminen tapahtuu suojatussa yhteydessä. Yhteys on suojattu verkkopankkiyhteyksien tavoin. Verkkovastaanotolla voi asioida yksin tai puolison kanssa.

Jos haluat keskustella asioistasi luottamuksella, varaa aika soittamalla ajanvaraukseen, sähköpostilla tai jätä yhteydenottopyyntö. Ajan varaamiseen ei tarvita lähetettä. Voit ottaa yhteyttä yksin, pariskuntana tai perheenä. Palvelu on maksutonta, koska toimintaamme rahoittaa STEA.


Puhelinkeskusteluaika

Jos haluat keskustella asioistasi puhelimitse, varaa soittoaika. Keskustelu auttaa käsittelemään tapahtunutta sekä selviämään elämässä eteenpäin. Älä jää yksin, kannattaa hakea apua, jos omat voimat eivät tunnu riittävän tai kaipaat luotettavaa kuuntelijaa.

Jos haluat keskustella tilanteestasi välittömästi, soita Valtakunnalliseen kriisipuhelimeen 09 2525 0111, joka on auki ympäri vuorokauden.


Lapset puheeksi -keskustelu

Miten lapsiperhearki sujuu? Oletko huolissasi lapsestasi? Koetko neuvottomuutta vanhemmuudessa? Askarruttaako jokin perheessä? Varaa oma aikasi maksuttomaan Lapset puheeksi -keskusteluun!


Vertaistukiryhmät

Kriisikeskus Mobilessa suunnitellaan ja toteutetaan erilaisia vertaistukeen perustuvia keskusteluryhmiä. Ryhmänohjaajina toimivat kriisityöntekijät ja/tai tehtävään koulutetut vapaaehtoistyöntekijät. Ryhmätoiminnan tavoitteena on jakaa tunteita ja kokemuksia luottamuksellisesti vertaisten kesken ja tukea osallistujien selviytymiskeinoja, toimintakykyä ja voimavaroja.

Ryhmiin osallistuminen on maksutonta ja ryhmät on tarkoitettu kaikille paikkakunnasta riippumatta.

Vertaistukiryhmä itsemurhan tehneiden läheisille

Lisäksi voit hakeutua Mieli Suomen Mielenterveys ry:n järjestämiin vertaistukiryhmiin!


Tukinet - Tukipisteesi netissä

Tukinetistä löydät palveluita, joiden tarkoituksena on ihmisen auttaminen, tuen tarjoaminen sitä tarvitseville ja kokemusten jakaminen. Tukinetin teemojen kautta voit tutustua sinua koskettaviin aiheisiin, osallistua kahdenkeskiseen chattiin, ottaa osaa ryhmäkeskusteluihin tai saada henkilökohtaisen tukihenkilön.