Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tältä sivulta löydät usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia niihin. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi, voit lähettää sähköpostia tai nimetöntä palautetta.

Millaisissa asioissa voin ottaa yhteyttä Kriisikeskus Mobileen?

Meillä asiakas määrittelee, mikä hänelle on kriisi. Kriisi on tilanne, jossa et jaksa enää yksin.

Yleisimmät yhteydenoton syyt ovat parisuhdeongelmat, perheongelmat, ahdistuneisuus, arjessa selviytymiseen liittyvät ongelmat, ihmissuhdeongelmat, opiskeluun ja työhön liittyvät ongelmat, kuolema lähipiirissä, fyysinen sairaus, pelot, väkivalta, masentuneisuus ja huoli läheisestä.

Vuonna 2019 yleisimmät yhteydenoton syyt olivat parisuhdeongelmat (vuorovaikutusongelmat, avo/avioero/seurustelusuhteen päättyminen, uusperheongelmat ja uskottomuus), lähisuhdeväkivalta, läheisen kuolema ja paha olo.

Jos sinusta tuntuu, että haluat keskustella asioistasi luottamuksella, se on hyvä syy soittaa numeroon (06) 414 1256 ja varata aika.

Pitääkö Kriisikeskus Mobileen varata aika?

Suosittelemme, että varaat ajan. Joskus Kriisikeskuksessa on paikalla vain yksi työntekijä ja jos hän on varattu, voit joutua odottamaan. Et tarvitse lähetettä, oma kokemuksesi keskusteluavun tarpeesta riittää.

Voinko varata ajan sähköpostilla?

Kyllä. Laita rohkeasti sähköpostia osoitteeseen mobile(at)kriisikeskussjk.fi ja ehdota viestissäsi sinulle sopivia keskusteluaikoja. Laita viestin otsikoksi "Ajanvaraus".

Voinko tulla yksin keskustelemaan? Entä puolisoni kanssa?

Kyllä. Voit ottaa yhteyttä yksin, pariskuntana, perheenä tai tulla ystäväsi kanssa.

Ovatko palvelut maksuttomia?

Kyllä. Palvelut ovat maksuttomia, koska toimintaamme rahoittaa STEA.

Voinko käyttää Seinäjoen Kriisikeskus Mobilen palveluita, vaikka en ole seinäjokinen?

Kyllä. Kriisikeskuksen palvelut on tarkoitettu kaikille, kotikunnasta riippumatta. Voit ottaa yhteyttä, jos olet Etelä-Pohjanmaalta (Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Ilmajoki, Isojoki, Karijoki, Kauhajoki, Kauhava, Kuortane, Kurikka, Lappajärvi, Lapua, Seinäjoki, Soini, Teuva, Vimpeli, Ähtäri) tai kauempaakin.