Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.
Usein kysyttyä

Tältä sivulta löydät usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia niihin. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi, voit lähettää sähköpostia tai nimetöntä palautetta.

Millaisissa asioissa voin ottaa yhteyttä Kriisikeskus Mobileen?

Meillä asiakas määrittelee, mikä hänelle on kriisi. Kriisi on tilanne, jossa et jaksa enää yksin.

Vuonna 2020 yleisimmät yhteydenoton syyt olivat ihmissuhdeongelmat, pari- ja perheongelmat (avoero, avioero tai seurustelusuhteen päättyminen), paha olo, ahdistuneisuus, masentuneisuus, pelot, arjessa selviytymiseen liittyvät ongelmat, opiskeluun ja työelämään liittyvät ongelmat, unettomuus, väkivalta, lähisuhdeväkivalta, läheisen kuolema (itsemurha tai äkillinen kuolema).

Jos sinusta tuntuu, että haluat keskustella asioistasi luottamuksella, se on hyvä syy soittaa numeroon (06) 414 1256 ja varata aika.


Pitääkö Kriisikeskus Mobileen varata aika?

Kyllä. Asiakasvastaanotto toimii ajanvarauksella. Et tarvitse lähetettä, oma kokemuksesi keskusteluavun tarpeesta riittää. Asiakkaaksi pääset varaamalla ajan.


Voinko varata ajan sähköpostilla?

Kyllä. Laita rohkeasti sähköpostia osoitteeseen mobile(at)kriisikeskussjk.fi ja ehdota viestissäsi sinulle sopivia keskusteluaikoja. Laita viestin otsikoksi "Ajanvaraus".


Voinko tulla yksin keskustelemaan? Entä puolisoni kanssa?

Kyllä. Voit ottaa yhteyttä yksin, pariskuntana, perheenä tai tulla ystäväsi kanssa.


Ovatko palvelut maksuttomia?

Kyllä. Palvelut ovat maksuttomia, koska toimintaamme rahoittaa STEA.

 

Kuinka monta tapaamista kriisikeskuksessa voi olla?

Tapaamisia on noin viisi, sinun tilanteestasi ja tarpeestasi riippuen.


Voinko käyttää Seinäjoen Kriisikeskus Mobilen palveluita, vaikka en ole seinäjokinen?

Kyllä. Kriisikeskuksen palvelut on tarkoitettu kaikille, paikkakunnasta riippumatta. Voit ottaa yhteyttä, jos olet Etelä-Pohjanmaalta (Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Ilmajoki, Isojoki, Karijoki, Kauhajoki, Kauhava, Kuortane, Kurikka, Lappajärvi, Lapua, Seinäjoki, Soini, Teuva, Vimpeli, Ähtäri) tai kauempaakin.